Vyhodnocení konkurzu!

Čtvrtek, 1. 10. 2009  –  Rubrika: Konkurz

Čtvrtečního konkurzu se zúčastnily všechny přihlášené děti (až na jednu angínu), všechny se moc snažily (za což bychom je chtěly moc pochválit!),takže jsme si neuměly představit, že bychom některé děti do Holúbku nevzaly. Složitou situaci s velkým počtem dětí jsme se nakonec rozhodly řešit otevřením přípravky, která bude vždy ve čtvrtek před Holúbkem I od 13.15 do 14.00 na DK a povede ji M. Jochimová. Děti si vyzvedne vždy ve 13.00 v družině a po přípravce zavede zpět do družiny. Holúbek I bude vyzvedávat v družině 13.45 A. Kapsová. Pokud by některá z maminek měla možnost a zájem nám s dětmi pomáhat, rády pomoc přivítáme. Rozdělení dětí do skupin vypadá takto:

PŘÍPRAVKA:

Bartoš M., Dubský K., Moravanský Š., Skalník V., Bartošová K., Brhlíková S., Ježková V., Kadlčíková N., Kostihová D., Matulíková L., Skalníková K., Straková V.

(Skalník V., Kadlčíková N. a Bartošová K. zůstanou i na Holúbek I)

HOLÚBEK I:

Goldmann R., Jančář P., Jochim V., Kapsa J., Moravanský Z., Mužík D., Mužík M., Polehňa J., Beníčková A., Goldmannová T., Hermanová W., Kachníková K., Klimčíková Z., Kubáňová A., Lisoňková M., Mahdalová K., Miklášová R., Mikulcová K., Nováková T.,Polehňová L.

Přejeme všem novým dětem, aby se jim v Holúbku líbilo a rodiče prosíme o modlitbu, abychom to se všemi dětmi uspokojivě zvládly.

A. Kapsová a M. Jochimová

Štítky:

Přidat komentář