HOLÚBEK opět pilně nacvičuje…

Pondělí, 1. 03. 2010  –  Rubrika: Nezařazené

Holúbek opět nacvičuje

Jarními prázdninami jsme se přehoupli do druhého pololetí a naši Holúbci se opět pustili do nacvičování. Na všechny tři skupinky totiž čekají v tomto půlroce nová pásma.Můžeme se tedy těšit na nové písničky, říkadla, tance, ale také na nějaké to soustředění a především pak na několik dalších vystoupení. Zážitků bude jistě dost a dost.

Děti z PŘÍPRAVKY se už moc těší, až předvedou maminkám k jejich svátku,čímpak by chtěly být, až budou veliké. Maminky, jste zvědavé? Pokud ano, tak si rychle poznačte do kalendáře Dům kultury 9.5.2010. Tam se totiž všechno dozvíte!Navíc naši prváčci i v druhém půlroce budou soutěžit o největší počet nasbíraných nálepek. Takže kdo na konci června vystřídá minulou vítězku Klárku Bartošovou?

Pro HOLÚBEK I je připraveno pásmo s názvem „A v tom Brodě“. Ústřední postava celého pásma si k nám odskočila z brodské věže.Víte, kdo to je? Napovím, že si toho o Brodě celkem dost pamatuje, protože už na věži stojí a zvoní hodně dlouho. A určitě nám může o našem městě povědět hodně zajímavého… Pro Holúbky je proto v tomto půlroce vyhlášena soutěž ve sbírání Tolarů Černého Janka. A jistě se bude snažit opět vyhrát i minulá vítězka Kristýnka Kachníková!

Holky z HOLÚBKU II si v adventním pásmu pěkně zapředly na vřeténkách a budou v tom pokračovat i v novém pásmu „Přaďme, přaďme niť“. Rozveselit při práci je přijdou i starší kluci v nových /?/ klobúkoch. Tak se nechejme překvapit, jak jim to všem půjde…

MUZIKA se už pustila do nácviku některých písniček jednotlivých pásem a bude mít jistě dost práce všechno pěkně nacvičit.Jen musíme doufat, že si na nás ještě v předmaturitním shonu najde čas i  naše cimbalistka Klára Goldmannová.

A jaká vystoupení nás tedy čekají?

18.3. Slavíček /pěvecká soutěž/

24.3. Velikonoční dílny v muzeu /Verbuňk, Parádnice, Písně z Kopanic/

9.4. Koncert pro Haiti -Klášterní kostel /Písně z Kopanic/

9.5. Vystoupení ke dni matek /premiéry nových pásem- pokud je stihneme nacvičit :-)/

5.-6. 6. Účast na Mezinárodním folkl. festivalu dětských souborů „Děti v podhradí“ ve Zlíně-Malenovicích

12.6. Brodský jarmark

Máme se tedy na co těšit. Tož, Holúbci, s chutí do práce…!

Přidat komentář