Milí Holúbci,

prázdniny se nám rychle krátí a před námi se rýsuje nový školní rok. Možná jste si už dostatečně užili volných chvil a těšíte se, až uvidíte zase své spolužáky, něco nového se naučíte, něco nového poznáte, prožijete.  Možná se taky těšíte, až si zase v Holúbku zazpíváte, zatancujete nebo zahrajete. K tomu budete mít příležitost už brzy. Hned první sobotu v září (4. 9.) nás čeká vystoupení v Mutěnicích na akci nazvané Zarážání hory.

Vystoupení bude předcházet přípravné soustředění, které se uskutečnív sobotu 28. 8. v Zrcadlovém sále DK od 9.00 do 17.00. A protože to bude soustředění ještě prázdninové, trochu si ho zpestříme výtvarnou dílničkou. Po obědě si na faře pod vedením p. Mahdalové společně namalujeme pěkná trička do školy. Kromě cviček!, pití a svačiny, si tedy přineste jednobarevná bílá nebo světlá (žlutá, bleděmodrá…) trička!!!

Časový plán soustředění:

9.00 – 11.30    opakování pásem Mám já koňa, A v tom Brodě

12.00 – 12.30  oběd Charita (dostanou zdarma)

12.30 – 13.30  malování triček na faře

14.00 – 17.00  shrávka pásem s muzikou

V 9.00 začínají všechny děti z Holúbku I a M. Lisoňková ( Janek). Po obědě pak přijdou prodavači z jarmarku, nosiči obrazu a muzika. Ti mohou přijít už na faru (namalovat si tričko) nebo až ve 14.00 na zkoušku.

Tak to je zatím z předběžných informací vše. Doufáme, že se nám první vystoupení v novém školním roce vydaří a přinese radost nám i divákům. Užívejte tedy naplno posledních prázdninových dnů a brzy zase ahoj v Holúbku. Už se na vás těšíme!

Vaše vedoucí

Fotografická vzpomínka na Svatý Hostýn:

Komentáře nejsou povoleny.