Nový web od Webmajstra Holúbku

Čtvrtek, 13. 08. 2009  –  Rubrika: Informace

webDobrý web by měl měnit kabát každý rok. Holúbku to trvalo kapku dýl. Ale už je to tady 😉

Od vedení Holúbku vzešel požadavek na poněkud odlehčenější formu prezentace a celkové zjednodušení administrace. Výsledkem inovace webu je tedy blogovací systém (WordPress™), který je možné lehce spravovat a do kterého se mohou vsichni členové DFS Holúbek registrovat a přispět tak k obohacení obsahové stránky webu. Nový systém v sobě obsahuje i vlastní WYSIWYG editor (jako např. MS Word) pro pohodlé přidávání nových příspěvků.

Starý web je stále k dispozici na původní adrese www.holubek.info. Bude v provozu ještě nějaký měsíc, pro případ, že by z něj někdo potřeboval ještě čerpat nějaké informace.

Jelikož webový prostor byl už nedostačující pro nahrávané fotky a především videa Holúbku, bylo rozhodnuto, že pro potřeby fotogalerií bude používána služba Picasa™ a pro videa YouTube™ – obě služby hostované u společnosti Google. Nebude tak již třeba nadále řešit nedostatek drahého úložného prostoru na našem webhostingu. Funkčnost zmíněných substitučních služeb nabízí mimo jiné i lepší funkčnost.

V současné době je ještě třeba upravit poněkud neaktuální texty statických stránek starého webu.

Doufám, že se všem bude nový web Holúbku líbit a že vydrží neokoukaný hodně dlouho 🙂

váš Webmajstr

Štítky:

Přidat komentář