1.12. POKRAČUJEME V NATÁČENÍ CD

Středa, 28. 11. 2012  –  Rubrika: Nezařazené

Tak máme za sebou první natáčecí den v nahrávacím studiu v Bojkovicích. Načerpali jsme nové zkušenosti i zážitky, které jistě využijeme i při další naší práci. Protože jsme minulý týden nestihli natočit pásmo A v tom Brodě, přesunuje se na tuto sobotu 1.12.dopoledne. Po něm nás ještě čekají Luční zpěvy a odpoledne pak Ej, panenka Maria.

Začátek natáčení by měl být opět v 8.00hod. Sraz u DK bude v 7.30 hod. O odvoz se nám postarají naši ochotní řidiči, kterým tímto MOC DĚKUJEME!

P.Lisoněk: Anička a Mirjamka Lisoňkovy, Klárka Mikulcová, Terezka Goldmannová, Verča Kučerová, Kamilka Kelíšková
M.Kubáníková:Barča Kubáníková, Anetka Lekešová, Bětka Nemečková, Natálka Kadlčíková
M.Beníčková: Vítek Beníček, Terezka Nováková, Klárka Bartošová
J.Abrla: Jirka Abrla,Matěj Šobáň, Lucka Buráňová, Anička Kubáňová
S.Mužík: Marek a David Mužíkovi, Franta Fojtík, Jindra Klíma, Liduška Polehňová, Wendy Hermanová
T.Moravanský: Zdeněk a Šimon Moravanští, Vojta a Vašek Jochimovi
A Kapsová: Štěpán, Janíček, Vašík Kapsovi, Jirka Vozár
K.Kapsa: Kristýnka Kachníková

Po natočení pásma A v tom Brodě děti odjedou domů, na oběd v Bojkovicích zůstanou jenom ti, kteří účinkují v písni Ej panenka Maria.
V cca 13.00 hod do Bojkovic přijedou s M. Beníčkovou ještě Eliška Nováková a Liduška Slunéčková (zpěv Ej panenka), příp. i Madlenka Hermanová(text) – přesný čas odjezdu z UB upřesníme aktuálně telefonicky až v sobotu.

Vzhledem k náročnosti samotného natáčení pásem nedokážeme přesně odhadnout, zda-li se nám tuto sobotu podaří natočit i individuální čtené texty, nebo jestli budeme muset zvolit další termín. Proto prosím všechny, kteří obdrželi texty ke čtení, aby si je vzali sebou do Bojkovic (kdo tam bude), příp. byli doma nachystaní kdykoliv přijet s p. Goldmannovou. Dali bychom vám telefonicky vědět.

Děkuji všem dětem i rodičům za vstřícnost při natáčení, mnohdy se s natáčením kříží i další rodinné či jiné akce a přesto dětem umožníte jejich účast v Bojkovicích. Moc si vaší spolupráce vážíme :-).

Přidat komentář