Adventní večer – sobota 7. prosince

Čtvrtek, 5. 12. 2013  –  Rubrika: Nezařazené

V sobotu 7. prosince 2013 se sejdeme v Domě kultury v těchto časech:
13:00 – muzika (šatna ve zkušebně č. 221)
13:30 – Holúbek II (děvčata mají šatnu v Zrcadlovém sále, kluci v Malém sále)
15:00 – Holúbek I (děvčata mají šatnu v Zrcadlovém sále, kluci v Malém sále)
Proběhnou prostorové zkoušky na jevišti a od 15:30 generálka celého programu.
Po ní (kolem 17 hod.) dostanou děti občerstvení – kuřecí řízek s chlebem a něco na pití.
Od 17:30 se češeme a oblékáme do krojů.
V 18:30 začíná program.
Nezapomeňte:
Malou svačinu, pití, hřebínek.
Všechna děvčata, která mají doma bílou jupku na knoflíky s dlouhým rukávem ozdobenou modro-růžovou nebo žluto-růžovou mašličkou prosím, aby ji přinesla vypranou a vyžehlenou. Potřebuji je znovu přidělit podle velikosti děvčatům, která v nich tančí.
Prosím maminky, aby kroje podle potřeby vypraly a vyžehlily, a také o pomoc při česání, oblékání a s hlídáním dětí před vystoupením.
KROJE:
HOLÚBEK I
Kluci – košile, kalhoty, cigánky, béžová vesta (kdo má)
Děvčata – spodnička, bílá zadní sukně, červený fěrtůšek, bílý opasovák, rukávce, cigánky, hnědé silonky, červené mašličky (učesat 2 zapletené copánky, obyčejné sponky a gumičky), vlňáček (černý, hnědý nebo bílý), bílá jupka (kdo má)
HOLÚBEK II
Kluci – košile, kalhoty, cigánky, béžová vesta
Děvčata – spodnička, bílá zadní sukně (z Královniček), rukávce s výšivkou, červená zadní sukně, fěrtůšek (růžový, modrý, žlutý), kordulka, bílý opasovák, červená mašle do vlasů – jeden zapletený cop, obyčejné sponky a gumičky, cigánky, hnědé silonky, vlňáček (černý, hnědý nebo bílý a pokud máte víc, vezměte i na půjčení), bílá jupka (kdo má), fialová mašle do vlasů a fialový opasovák (kdo má)
Děvčata, která dělají děti v předení (Bartošová K., Burešová A., Hermanová W., Kubáňová A., Mikulcová K.) budou mít i kroj Holúbku I (bílá zadní sukně, červený fěrtůšek, bílá jupka na knoflíky s dlouhým rukávem)
Lucky navíc bílé ponožky, bílé tričko, nezapomeňte i bílou zadní sukni, rukávce, spodničku, cigánky. Ostatní krojové součásti nebudete potřebovat.

Přidat komentář